ØNSKER DU AT OSS RINGER DEG?

Legg gjerne igjen informasjonen din, så kommer vi tilbake for å diskutere hvordan vi kan hjelpe deg.

Get Noticed by FaberExposize – DIN PARTNER PÅ DIGITALTRYKK OG PROFILERING

Faber er en familiebedrift med over 80 års erfaring innen trykk. Vi har utviklet oss til en gruppe med salgsenheter over hele verden og produksjonsanlegg i både Europa og Asia. Vårt nordiske hovedkontor i Stockholm leverer alt fra individuelle produkter til skreddersydde løsninger, inkludert distribusjon, montering og lagring. Vår visjon er å skape et vellykket partnerskap med deg som kunde, basert på gjensidig respekt, tillit og åpenhet.

2021

FaberExposize AB utvider til Norge gjennom Get Noticed AS

Det norske printselskapet Get Noticed AS forblir på samme sted, med samme kontaktinformasjon og nettside, men er nå under flagget til den nye eieren FaberExposize AS.
CEO Wouter Faber: «Vi er glade for å inkludere det norske teamet i vår familie. Vi ser frem til å lære av hverandre og dele våre erfaringer for å styrke vår posisjon i det Nordiske markedet»
Oppkjøpet av Get Noticed går under FaberExposize sin strategi for best mulige lokale løsninger i det norske markedet.

2018

NYTT FLAGGMATERIALE TITAN LOCKCHAIN – 4 ganger så lang holdbarhet enn tradisonell flaggtekstil

Der det er mennesker, er det flagg. Flagg er et utmerket kommunikasjonsverktøy, er synlige og enkle å sette opp.
Nå presenterer vi et nytt materiale som vil ha en levetid opptil 4 ganger lengre enn tradisjonelt flaggtekstil.

2017-2018

VOLVO OCEAN RACE branded by FaberExposize

Med et team av spesialister leverer FaberExposize størstedelen av den visuelle tilstedeværelsen til sponsorer og andre parter som er involvert i Volvo Ocean Race.

Blant annet har vi levert flagg, bannere, gjerdedeksel og informasjonssøyler som kommunikasjonsbærere og som et innovativt tillegg plasseres lysbokser i teampaviljongene.

2016

OVERTAKELSE AV REKLAMELEVEANDØREN HAAN RECLAME

Oppkjøpet av Haan, som spesialiserer seg på fasadeskilting, bilmerker og lysbokser, var et viktig skritt i den nye retningen som Faber Group nå har tatt.

Med oppkjøpene Imaba, Exposize, XXL Megaprint og Haan Reclame, utviklet Faber seg raskt fra å være en ekspert på flagg til å bli et internasjonalt selskap med en omfattende portefølje av produkter og tjenester i skilting for selskaper, butikker, arrangementer og byer.

I 2018 mottok Haan Reclame den eksklusive kontrakten med arrangementet Capital of Culture Leeuwaarden.

2016

XXL MEGAPRINT I TYSKLAND OGSÅ EN DEL AV FABERGRUPPEN

Faber Fahnen, søsterselskapet Faber i Tyskland, har vært i det tyske markedet siden 2008. Deres produktportefølje er nå utvidet kraftig med oppkjøpet av XXL Megaprint i Heiligenstadt.

2016

NY FABRIK I POLEN

Anlegget ble åpnet tidlig i 2016. Området er på ca 4000m2. Problemet på plassmangel ble løst og ga oss en mye bedre logistikk.

Selv om det er en smart løsning for energiforbruk, frembringer produksjonen mye varme, og denne varmen samles opp og gjenbrukes for oppvarming av hele eiendommen.

2015

STORFORMAT TRYKKERIET EXPOSIZE BLIR EN DEL AV OSS

Gjennom oppkjøpet har Faber Group utviklet seg til å bli et selskap med en omsetning på € 50 millioner og 450 ansatte.

2015

OPPKJØP AV VISUELL KOMMUNIKASJONSSPESIALIST IMABA VISUELL EXPERIENCE

I tillegg til tekstiltrykk, kunne vi nå også trykke støpte displayflater på harde materialer som ibon, akryl, aluminium, glass, tre, papp, papir, klistremerker og andre lignende materialer.

2014

MEDLEMSKAP I FAIR WEAR FOUNDATION

Fair Wear Foundation (FWF) er en uavhengig, ideell organisasjon som jobber med selskaper og fabrikker for å forbedre arbeidsforholdene for tekstilindustrien.

Ved å være medlem av Fair Wear Foundation forplikter vi oss til å følge FWFs forhold, noe som fører til bærekraftige og langsiktige løsninger i hele vår produksjonskjede.

2014

FAIRLYN® – GRØNN FRA BEGYNNELSE TIL SLUTT

Vi lanserer FAIRLYN® – Et miljøvennlig og PVC-fri skiltalternativ når det gjelder materialer, utskrift og gjenvinning.
Fairlyn® er fri for tungmetaller og giftige løsemidler, og er trykt med miljøvennlig blekk og kan resirkuleres helt. Samtidig har materialets vekt blitt redusert med 30%, noe som letter installasjonen og gir sterke og klare farger for perfekt utskrift.

2012

UEFA EURO

Faber Flags leverte all tekstilskilt til UEFA EURO 2012 i Polen og Ukraina – et city dressing prosjekt i stor skala: 150.000 kvm trykt skiltemateriale i tekstil og PVC Mesh, 2000 unike layouter, på to forskjellige språk, levering til 400 forskjellige adresser på flere land.

2011 – 2012 och 2014 – 2015

STOLT LEVERANDØR AV VOLVO OCEAN RACE

Faber Flags produserte og leverte alle stop-overs merkevarematerialer som brukes av Volvo Ocean Race for å dekorere alle vertsporter.

2009

HØYTEKNISKOLOGISK SCREENPRINT I ASIA

Finanskrisen i 2008 innebærer at Fabers ledelse belyser konsernets struktur og ressurser. Faber investerer i et helt nytt produksjonsanlegg i Bangkok, Thailand. Fokuset er på miljøbevissthet og kostnadseffektiv produksjon.

Fabrikken mottar flere priser fra de thailandske myndighetene for sitt utmerkede arbeidsmiljø og miljøvennlige ytelse.

2005

DIGITALTRYKK I EUROPA

Faber investerer i en stor fabrikk i Polen, i tillegg til produksjonskapasitet innen silketrykk utvides nå muligheten for digital trykkteknologi.

Fabrikkens evne til spesialutskrifter og fotografiske utskrifter i fullfarge samt en sentral geografisk beliggenhet i Europa gir konsernet ytterligere fordeler. Fabrikken huser en sofistikert klesavdeling, og nå kan Fabers kunder tilbys digitalt trykte produkter med veldig korte leveringstider.

2000 – 2006

LEVERANDØR FOR OLYMPISKE LEKER.

Faber utvider seg ytterligere og leverer til de olympiske leker (Sydney sommer-OL (2000) og Athen (2004), vinter-OL i Salt Lake City (2002) og Torino (2006)). Nesten 160 km med trykt tekstil leveres til hvert OL.

1980 – 1990

FABERGRUPPEN VOKSER

I 1980 ble det installert flere trykkpresser – og kapasiteten øker med 300%. Samtidig lanseres en ny type tekstil (self locking warp knitted polyester) som revolusjonerer markedet for tekstiler med reklametrykk.

Faber starter datterselskaper i Belgia og Frankrike. Andre generasjon Faber – Mark, Huib og Wouter – blir med i selskapet etter å ha studert ved universitetet og fortsetter å utvikle selskapet.

1978

DET FØRSTE FLATBED-SCREENPRINT FOR TEKSTILER I VERDEN

Etter to års eksperimentelt arbeid og utvikling, blir den første flatbed-screenprint for tekstiler i verden tatt i bruk.

1963

SVERIGE FÅR BESØK AV FABER

Faber pakker sin Volvo Amazon full av reklametrykkede tekstiler og drar til Sverige, som han forstår er et flaggelskende land.

Her besøker han store selskaper som OK, Texaco, Gulf, Shell og Volvo. Faber leverer flagg og paraplyer over hele verden, og i Stockholm starter et byrå for Faber Vlaggen.

1955

DEN FØRSTE FABRIKKEN

Det første trykkeriet bygges i byen Markelo i Nederland; produksjonen er industrialisert. Selskapet trykker reklame på tekstiler og etterspørselen øker, så selv utenfor landets grenser.

Faber er en ledende aktør i markedet og et kjent navn i Benelux-landene.

1945

FLAGG FOR DE ALLIERTE

Under andre verdenskrig begynte selskapet å produsere flagg. C Faber blir tatt til fange av det tyske militærpolitiet når han blir tatt med en pose full av håndtrykkede flagg til de allierte. 14 dager senere frigjøres Amsterdam av kanadiske styrker, og Faber kan fortsette sine operasjoner.

Faber-brødrene kaller selskapet deres Faber Vlaggen; som blir Faber Flags på engelsk.

1933

FABER GRUNNLEGGES

Durk Gerben, Jan Faber og Cornelis Faber starter et seil- / telt- og presenningsselskap i Amsterdam som raskt blir en suksess.

Stadig flere krever deres tjenester, og det dukker opp solid kunnskap om tekstiler og søm, men også om hvordan værbestandig maling påføres produktene.